Mindful Mo(ve)ment en Walks

Think less, feel more

Over mijWat ik doe

Over Mindflow

Van doen naar zijn. Waarbij jezelf de regie neemt en niet beïnvloed wordt door automatische impulsen, reacties op je omgeving en je gedachten. Simpelweg zelf aan het roer staan en sturing geven aan wat jou voedt en energie geeft.

Na twee jaar dagelijks mindfulness te beoefenen heb ik de harmonie gevonden tussen doen en zijn. Dat is voor mij mindflow.

“Just watch this moment, without trying to change it at all. What is happening? What do you feel? What do you see? What do you hear?” (Quote Jon Kabat-Zinn)

Over mij

Mindfulness is voor mij belangrijk. Het geeft mij meer ruimte en bewustwording. Ook sta ik dichter bij mezelf en kan ik meer richting geven aan mijn leven.

Mindfull massage

Neem contact met mij op

Graag ga ik mindful met je op pad om te kijken hoe we mindfulness in jouw leven kunnen brengen.

Gerda

Rated 5 out of 5
19 augustus 2022

Fijn aan het slow runnen vind ik de stilte, het aanwezig zijn bij dat wat er is en het onderscheid dat gemaakt wordt tussen wat er fysiek, mentaal en emotioneel is waar te nemen. Bewegen zonder streven maar op het ritme van je ademhaling. Uitzoomen onder geduldige, deskundige begeleiding en met een heldere uitleg door Michiel. Aan het eind ervaarde ik meer rust en verbinding met mezelf.

Gerda