Mindful Mo(ve)ment en Walks

Think less, feel more

Over mijWat ik doe

Over Mindflow

Van doen naar zijn. Waarbij jezelf de regie neemt en niet beïnvloed wordt door automatische impulsen, reacties op je omgeving en je gedachten. Simpelweg zelf aan het roer staan en sturing geven aan wat jou voedt en energie geeft.

Na twee jaar dagelijks mindfulness te beoefenen heb ik de harmonie gevonden tussen doen en zijn. Dat is voor mij mindflow.

“Just watch this moment, without trying to change it at all. What is happening? What do you feel? What do you see? What do you hear?” (Quote Jon Kabat-Zinn)

Over mij

Mindfulness is voor mij belangrijk. Het geeft mij meer ruimte en bewustwording. Ook sta ik dichter bij mezelf en kan ik meer richting geven aan mijn leven.

Mindfull massage

Neem contact met mij op

Graag ga ik mindful met je op pad om te kijken hoe we mindfulness in jouw leven kunnen brengen.

Celine

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Een massage van Michiel is niet zomaar een massage. Het is een complete mindfulness experience met heerlijke muziek, fijne ruimte, en andere tools om de zintuigen te prikkelen. Michiel heeft een unieke manier om het lichaam heel respectvol en zacht aan te zetten om tot een diepe laag totale ontspanning en zachtheid te gaan voelen. Na de massage, voelde ik mij volledig ontspannen en innerlijke rust, niet alleen fysiek maar ook mentaal omdat de unieke combinatie van massage en mindfulness helpt om uit je hoofd te komen en een diepe verbinding aan te gaan met jouw lichaam. Dit is een absolute aanrader. Michiel is een soort lichaam fluisteraar.

Celine