Mindful Mo(ve)ment en Walks

Think less, feel more

Over mijWat ik doe

Over Mindflow

Van doen naar zijn. Waarbij jezelf de regie neemt en niet beïnvloed wordt door automatische impulsen, reacties op je omgeving en je gedachten. Simpelweg zelf aan het roer staan en sturing geven aan wat jou voedt en energie geeft.

Na twee jaar dagelijks mindfulness te beoefenen heb ik de harmonie gevonden tussen doen en zijn. Dat is voor mij mindflow.

“Just watch this moment, without trying to change it at all. What is happening? What do you feel? What do you see? What do you hear?” (Quote Jon Kabat-Zinn)

Over mij

Mindfulness is voor mij belangrijk. Het geeft mij meer ruimte en bewustwording. Ook sta ik dichter bij mezelf en kan ik meer richting geven aan mijn leven.

Mindfull massage

Neem contact met mij op

Graag ga ik mindful met je op pad om te kijken hoe we mindfulness in jouw leven kunnen brengen.

Tom- ki-runnen

Rated 5 out of 5
17 februari 2024

Een vriend van me raadde Ki-running aan. Bij Michiel volgde ik een workshop. Ik moet zeggen; het heeft me echt positief verrast. Zelf doe ik jaren aan hardlopen maar dit was echt vernieuwend. Ik liep lichter en gemakkelijker en de training vloog voorbij. Ik voelde me erna prettig moe en meer in contact met mijn lichaam. Ik ga hier zeker wat mee doen en kan het iedereen aanraden eens te proberen!

Tom