Mindful Mo(ve)ment en Walks

Think less, feel more

Over mijWat ik doe

Over Mindflow

Van doen naar zijn. Waarbij jezelf de regie neemt en niet beïnvloed wordt door automatische impulsen, reacties op je omgeving en je gedachten. Simpelweg zelf aan het roer staan en sturing geven aan wat jou voedt en energie geeft.

Na twee jaar dagelijks mindfulness te beoefenen heb ik de harmonie gevonden tussen doen en zijn. Dat is voor mij mindflow.

“Just watch this moment, without trying to change it at all. What is happening? What do you feel? What do you see? What do you hear?” (Quote Jon Kabat-Zinn)

Over mij

Mindfulness is voor mij belangrijk. Het geeft mij meer ruimte en bewustwording. Ook sta ik dichter bij mezelf en kan ik meer richting geven aan mijn leven.

Mindfull massage

Neem contact met mij op

Graag ga ik mindful met je op pad om te kijken hoe we mindfulness in jouw leven kunnen brengen.

slowrun

Rated 5 out of 5
19 september 2022

De slow run met Michiel is echt een unieke manier van mindfulness, gecombineerd met yoga en bewegen. Met het heerlijke bos als playground beweeg je al wandelend of joggend over de paden terwijl je je steeds meer bewust wordt van je lichaam en de natuur om je heen. Zeker een aanrader, vooral als je het moeilijk vindt om stil te zitten en te mediteren.
Denise

Denise (travel and bites)